Mielihyvää laadukkaasta suunnittelusta

Licons perustettiin vuonna 1993. Golfkenttien suunnittelu on alusta saakka ollut tärkeä toiminta-alueemme. Sen rinnalle ovat viime vuosina nousseet muutkin laadukkaat vapaa-ajanalueet. Nykyisin yrityksellämme on käytössään kansainvälisen tason resurssit golfkenttien, laskettelukeskusten ja maisemasuunnittelun toteuttamiseksi. Golf- ja laskettelukeskusten suunnittelusta meillä on kokemusta jo yli 30 vuotta. Näiden suunnittelupalveluiden lisäksi Licons tarjoaa johtamis-, konsultointi sekä erikoispalveluja asiakkaan tarpeen mukaan.

Liconsilla on yksi ainoa tavoite: tyytyväinen asiakas.
• hiihtorinteet, joilla on ilo laskea, joilla asiakkaat viihtyvät ja joille he haluavat tulla uudelleen
• nautinnolliset, sopivan haasteelliset golfkentät ja monipuoliset palvelut
• Maisemallinen kauneus

 

 

Mies suunnittelun takana

Mika Lindroosille golf ja ski ovat paljon enemmän kuin pelkiä urheilulajeja. Hän on ollut aktiivisesti mukana molemmissa yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Pitkän ja palkitsevan golfuransa aikana Mika on toiminut muun muassa Golf kentän toimitusjohtajana (10 v), PGA opettajana, luennoitsijana ja suunnittelijana vaativissa tehtävissä. Vuonna 2003 Mika valmistui Edinburghissa sijaitsevasta Heriot-Wattin yliopistosta arkkitehdiksi pääalanaan golfkenttäarkkitehtuuri.

Mika on ollut kiinnostunut hiihtokeskuksista ja niiden  suunnittelusta pitkään.  Hän on  opiskellut ja tutustunut hiihtokeskuksiin monissa maissa ja hänen suunnittelussaan yhdistyvät käytännöllisyys, toimivuus ja tehokkuus.

Mika tutkii jatkuvasti eri maanosien golfkenttien ja hiihtokeskusten arkkitehtuuria voidakseen luoda entistä parempia ja nautittavampia kokonaisuuksia asiakkaille.

Hyvä ympäristö on onnellisen ja tyydyttävän elämän lähtökohta – niin lomalla, töissä kuin kotonakin. Nykyään Mika hyödyntää kokemustaan myös uusien haasteiden parissa: osan energiastaan hän on omistanut maisema-arkkitehtuurille ja viheralueiden suunnittelulle.

Mika Lindroos

M.Sc Golfkenttäarkkitehti

B.Sc Insinööri

PGA jäsen